hotel cluj

marți

AIESEC Cluj-Napoca recruteaza studenti


AIESEC Cluj-Napoca recruteaza studenti din anii 3 si 4 de licenta si masteranzi pentru a pleca in internshipuri internationale platite. Acest program de internship ofera stagii care sa contribuie la  dezvoltarea profesionala a studentilor si sa-i ajute sa se specializeze intr-un anumit domeniu de lucru. 

Ele sunt in mod normal, pe termen lung ( 3-18 luni) si implica lucrul pe proiecte de afaceri la organizatii sau companii. De asemenea, salariul oferit asigura costurile de intretinere. Printre tarile care ofera aceasta oportunitate se numara: Olanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Brazilia, Columbia, India, Malaesia, USA si Canada.

Cerintele pentru aceste tipuri de internshipuri sunt: un nivel avansat de cunoastere a limbii engleze si experienta practica in domeniu.  Cele 3 recrutari derulate in perioada urmatoare sunt:

Technical Internship: se adreseaza studentilor de la Facultatea de Matematica - Informatica, Politehnica si Facultatea de stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, specializarea Informatica Economica. Acestia nu trebuie sa aiba experienta de munca ci o cunoastere practica referitoare la limbajele de programare, grafica si design.


Daca doriti sa veniti la Cluj va recomandam o cazare Cluj la cele mai inalte standarde de calitate si in centrul orasului la Hotel Cluj. Hotel Univers T , hotel de 3 stele va asteapta in vecinatatea Iulius Mall, pe malul lacului Gheorgheni.



Marketing Internship: se adreseaza studentilor de la Facultatea de stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, Facultatea de Business si Facultatea de stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor. Acestia trebuie sa aiba experientapractica in acest domeniu care o sa-i ajute sa se dezvolte si mai mult pe plan profesional.

Educational Internship: se adreseaza studentilor de la Facultatea de Litere, Facultatea de Psihologie si stiintele Educatiei si Facultatea de Studii Europene Acestia vor avea sansa sa-si dezvolte abilitatile de predat limba engleza intr-un mediu international iar atestatul de absolvire a modului pedagogic reprezinta, de asemenea, un avantaj.

Aplicantii beneficiaza de sprijinul AIESEC Cluj-Napoca inainte si pe toata durata internshipului  si de sprijinul AIESEC din orasul in care merge.

Pentru mai multe detalii accesati pagina noastra: www.myaiesec.ro, completati formularul de aplicare pâna pe 2 decembrie si trimite-ti  CV-ul la adresa: office@myaiesec.ro.

Nu lasa ca o astfel de oportunitate sa treaca pe lânga tine. Descopera, tinteste, Exceleaza! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu